Narystės kaina programėlėje – 5,99 eurai, o pirmąjį mėnesį norintiems išbandyti „Bolt Plus“ taikomi ir specialūs pasiūlymai. Paklausos pikų metu ar esant ribotam skaičiui vairuotojų, ji suteiks klientui pirmumo teisę greičiau sulaukti automobilio.

Tuo pačiu kelionių kainoms bus taikoma apsauga nuo pikų metu taikomų daugiklių. Skaičiuojama, kad su „Bolt Plus“ galima sutaupyti iki 12,5 eurų – sistema apie tikslią sumą informuos automatiškai. Visus kainų skirtumus nariams kompensuos „Bolt“, todėl vairuotojų pajamoms tai neatsilieps.

„Per beveik dešimtmetį mūsų veiklos Lietuvos rinkoje auditorija išaugo dešimtis kartų, nes kelionės tapo patogesnės ir prieinamesnės. Natūralu, kad susiformavo ir intensyviausiai paslaugą naudojančių klientų kategorija. Tai, kad narystės naudas šiandien galime pasiūlyti kiekvienam, daug pasako apie rinkoje įgyvendintus pokyčius ir paslaugos populiarumą“, – įsitikinęs „Bolt“ vadovas Lietuvoje Andrius Pacevičius.

Jo teigimu, platformoje nuolat augant kelionių skaičiams, pavežėjimas tampa vis svarbesne miestų dalijimosi transporto dalimi ir prisideda prie mažesnio automobilių skaičiaus miestų gatvėse. Kaip tik toji vartotojų dalis, kurie keliauja su pavežėjais kasdien, dažniausiai neturi nuosavo automobilio arba yra pakeliui tikslo jo atsisakyti.

Šiuo metu „Bolt“ pavežėjimo paslaugos nuolat teikiamos 17 šalies miestų, visoje šalyje galios ir „Bolt Plus“ narystė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją