Nors jei kalbėti apie pinigus, visgi už šį automobilį prašomas 285 821 euras nėra tokia didelė pinigų suma, palyginti su taip pat trijų ašių „Mercedes-Benz G63 AMG 6x6“ automobiliu, kurio 2015 metų modelis kainuoja nuo 456 900 eurų.

Bet ar verta mokėti tokius pinigus už šį įspūdingą šešiaratį, kurio pavadinimas „Flying Huntsman 6X6“ nedviprasmiškai sufleruoja, kad šis automobilis puikiai tiks išvykai į medžioklę? „Kahn Design“ originaliajam „Land Rover Defender 110“ ne tik sumontavo papildomą ašį, bet ir sutvirtino važiuoklę, patobulino stabdžių sistemą, sumontavo 20 colių ratus, saloną aptraukė raudona perforuota oda.

Bet nors originalusis „Defender“ taip pat pasižymi neprastu pravažumu, visgi jis komplektuojamas su įprastais keturių cilindrų turbodyzeliniais varikliais, kurie tinkami važinėti kasdien, tačiau toli gražu nepasižymi įspūdinga galia.

Pavyzdžiui tokia, kokią turi šis perdarytas automobilis. Po jo variklio gaubtu darbuojasi amerikietiškas, į sportiškuosius „Corvette“ automobilius montuojamas 6,2 l V8 motoras, pasiekiantis 430 AG ir komplektuojamas su automatine greičių dėže. Degalų sąnaudos? Apie jas automobilį perdariusi kompanija neužsimena – tikriausiai tiems, kas nuspręs jį įsigyti, tokios smulkmenos ne itin svarbios.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)