Volvo S90“ ir jo universalo versija „V90“ – šio debiuto švediškos markės gerbėjai laukė ne vienerius metus. Automobiliai pagaminti naudojant tą pačią SPA platformą kaip ir pernai prekybos salonuose pasirodęs bei pardavimų rekordus mušantis SUV modelis „XC90“, jie turi tuos pačius modernius 2.0 l variklius, kurių galingiausia versija siekia net 320 AG, taip pat siūloma iš tinklo įkraunama hibridinė 410 AG versija, kuria vien tik elektros režimu galima nuvažiuoti iki 50 kilometrų, turi priekinių arba visų ratų pavarą, itin šiuolaikiškas multimedijos sistemas su didelėmis jungiamumo galimybėmis.

Ir neįmanoma nepaminėti skandinaviško salono jaukumo – šviesaus, erdvaus, lengvo ir aukščiausios kokybės – iš tokio automobilio tiesiog nesinori išlipti. Tad nieko keisto, kad kasmetiniuose rinkimuose S90 modelį aštuoniolikos automobilių dizainerių komisija pripažino geriausiu.

O taip pat gamintojas nepamiršta ir anksčiau aprašytų ateities autonominio vairavimo technologijų – jau kitąmet 100 pirkėjų turės progą sėsti prie automobilių su autonominio vairavimo funkcija, o 2020 metams švedų inžinieriai yra užsibrėžę tikslą, kad nei vienas vairuotojas nežūtų ir nebūtų rimtai sužeistas, į eismo įvykį patekus „Volvo“ automobiliu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (285)