Prabėgus 57 metams, „Minerva“ vardą ruošiamasi sugrąžinti. Jau paskelbtos pirmosios būsimo superautomobilio nuotraukos ir kai kurios techninės detalės. Jo dizainas rodo, kad kūrėjai nori pristatyti šiuolaikiniais dizaino sprendimais pasižymintį sportinį automobilį.

Po variklio gaubtu turėtų būti montuojamas dviejų turbinų V12 variklis, kuris dirbs kartu su dviem elektros motorais, o automobilio vairuotojas esą galės skrieti net 400 km/val. greičiu. Modelio gamybai bus panaudotas anglies pluoštas, jis turės sekvencinę transmisiją, regeneracinę stabdžių sistemą bei 5 važiavimo režimus: Normal, Economy, Sport, Race ir Safe.

Planuojama, kad naujai atgaivintos markės pirmasis modelis bus pavadintas „J.M. Brabazon“, taip atiduodant duoklę žymiam britų lenktynininkui.

Šios markės atstovai būsimo automobilio debiuto datos kol kas nepaskelbė.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)