Programėlė, žinoma, suteikia vairuotojams daugiau komforto ir saugumo. Nesinaudodamas išmaniuoju telefonu, vairuotojas akių lygyje esančiame ekrane gali matyti eismo informaciją realiu laiku, mėgstamus ir išsaugotus maršrutus. Kitos automobilio funkcijos ir muzika išlieka prieinamos, net kai įjungta „Waze“. Nereikia rūpintis išmaniuoju telefonu ar USB laidu.

Šią naują „Waze“ patirtį Europos šalyse gali išbandyti visi naujojo „Austral“ ir „Mégane E-Tech electric“ savininkai, turintys „OpenR“ ekraną ir „OpenR Link“ sąsają su integruotu „Google“.

Kaip pasiekti programėlę?

„Waze“ programėlę „OpenR Link“ multimedijos sistemai galima lengvai atsisiųsti ir įdiegti tiesiogiai iš „Google Play“ automobilyje arba iš mobiliosios programėlės „My Renault“. Tada klientai gali susikurti „Waze“ paskyrą arba naudotis esama „Waze“ paskyra saugiam vairavimui – visada nemokamai.

„Renault“ yra pirmasis automobilių prekės ženklas, siūlantis „Waze“ tiesiogiai automobilio multimedijos ekrane, neįjungiant išmaniojo telefono. Esame įsitikinę, kad daugybė „Waze“ naudotojų įvertins šią naują funkciją, kai vairuos naująjį „Austral“ arba „Mégane E-Tech electric“. Tai tiksliai atitinka mūsų strategiją siūlyti klientams intuityvią, įtraukiančią ir junglią vairavimo patirtį“, – sako Jérôme SEROR, „Renault“ skaitmeninės klientų patirties direktorius.

Vis daugiau „Waze“ naudotojų prisijungiant prie „Waze“ programėlės automobiliuose, tokio tipo technologijoms toliau tobulėjant, svarbu, kad klientams suteiktume geriausią vairavimo patirtį. Todėl džiaugiamės ir didžiuojamės galėdami pranešti apie savo partnerystę su „Renault“. Integravus „Waze“ realaus laiko maršrutus, navigaciją ir įspėjimus į „Renault“ naujos kartos automobilių ekraną, vairavimas tampa sklandesnis ir paprastesnis. Tikimės, kad 2023 m. šią visiškai naują vairavimo patirtį galės patirti kuo daugiau naudotojų visame pasaulyje“,- teigia Aron DI CASTRO, „Waze“ rinkodaros ir partnerysčių direktorius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją