Penkių durų naujojo „Renault Clio” standartinėje įrangoje bei automobilio komplektavimo lygiuose įmontuotos keturios saugos oro pagalvės (dvi priekyje ir dvi šonuose), saugos diržai su garsiniu ir vaizdiniu įspėjimu (priekyje ir gale), elektroninė stabilumo kontrolė („ESC”), „ABS” su pagalbinio avarinio stabdžio sistema („AFU”), pajudėjimo įkalnėje pagalba („HSA”), horizontaliai ir vertikaliai reguliuojamas vairas, reguliuojamo aukščio vairuotojo sėdynė, elektra valdomi priekiniai langai ir šoniniai veidrodėliai, „Renault” kortelė (vietoje standartinio rakto), LED dienos žibintai ir greičio ribotuvas. Standartinis („Authentique”) variantas siūlomas su benzininiu 1.2 l 75 AG varikliu.

Naująjį „Clio” galima rinktis iš trijų komplektavimo lygių: standartinio („Authentique”), ekspresyvaus („Expression”) ir dinamiško („Dynamique”).

Automobilis bus siūlomas su naujaisiais „Energy” varikliais: trijų cilindrų benzininiu „Energy TCe 90” su turbokompresoriumi, tiesioginiu įpurškimu ir „Stop & Start “ sistema; dyzeliniais „Energy dCi 90” varikliais su „Stop & Start” sistema arba su šia sistema bei iki 83 g/km sumažinta CO2 emisija (3,2 l/100 km degalų sąnaudos).

Nuo 2013 metų pradžios pasirinkimą perkant naująjį „Renault Clio” išplės automatinė „EDC” transmisija su dviguba sankaba.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (339)