Galine ašimi varomame automobilyje montuojamas vos 0,9 litro darbinio tūrio trijų cilindrų varikliukas sugeba išvysti net 109 AG galingumą ir pasiekti 170 Nm sukimo momentą.

„Renault“ neslepia, kad šis modelis yra beveik visiškas galingiausių „Smart“, perdirbtų kompanijos „Brabus“, atitikmuo. Abu šie modeliai, sukurti bendromis „Renault“ ir „Daimler“ pastangomis, turi 70 procentų identiškų detalių.

Tačiau, skirtingai nuo „Smart“, prancūziškas automobiliukas komplektuojamas išskirtinai tik su mechanine pavarų dėže.

Kol kas dinaminių charakteristikų gamintojai neatskleidžia, tačiau šis „mažylis“ iki 100 km/val. turėtų įsibėgėti greičiau nei per 10 sekundžių.

Atnaujintas „Twingo GT“ buvo papuoštas agresyvesnėmis kėbulo detalėmis, papildomomis oro įsiurbimo angomis, jam skirti 17 colių skersmens ratlankiai ir kitokia išmetimo sistema.

Taip pat automobilis pasižymi žemesne pakaba, saugumo ir geresnio valdymo sumetimais buvo pakeisti važiuoklės ir stabilizacijos sistemos, taip pat kintamo perdavimo vairo mechanizmo nustatymai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)