Tiek „718 Cayman“, tiek „718 Boxster“ „Style Edition“ modeliai komplektuojami su 220 kW (300 AG) dviejų litrų darbinio tūrio „Boxer“ tipo varikliu, standartiškai sumontuotu tarp ašių. Turbokompresorinis keturių cilindrų variklis generuoja 380 Nm sukimo momentą ir leidžia automobiliams 100 km/val. greitį pasiekti per 5,1 sekundės su šešių laipsnių mechanine pavarų dėže, o su papildomai pasirenkama septynių laipsnių PDK pavarų dėže – vos per 4,7 sek. Abu modeliai išvysto maksimalų 275 km/val. greitį.

Be unikalių ir išskirtinių spalvų, „718 Style Edition“ modeliai pasižymi ryškiais ir akį traukiančiais eksterjero akcentais. Abu modeliai standartiškai komplektuojami su 20 colių „718 Spyder“ blizgios juodos arba baltos spalvos ratlankiais, kurių centre puikuojasi spalvoti „Porsche“ herbai. Žvelgiant iš galo, „Style Edition“ modeliai atpažįstami pagal charakteringus juodos spalvos sportinius išmetimo vamzdžius bei sidabro spalvos užrašą „Porsche“ automobilio gale.

Porsche 718 Style Edition

Abiejų modelių eksterjero akcentus galima rinktis iš dviejų kontrastingų spalvų paketų: juodo arba balto. Pagal pasirinkimą, kuris nekainuoja papildomai, ant bagažinės dangčio ir durelių bus arba baltos, arba juodos spalvos dekoratyvinės juostelės, o ant šono – puošnus užrašas „Porsche“. Taip pat atitinkama spalva bus nudažyti ir automobilio ratai bei modelio pavadinimas automobilio gale.

„718 Style Edition“ modeliai pasižymi solidžia standartine įranga. Šio leidimo „Cayman“ ir „Boxter“ modeliai komplektuojami su „BiXenon“ žibintais bei LED dienos šviesomis, turi parkavimo sistemos jutiklius automobilio priekyje ir gale bei galinę vaizdo kamerą, „Apple CarPlay“ sistemą, pastovaus greičio palaikymo sistemą, automatiškai pritemstančius vidaus ir išorės veidrodėlius, kurie išorėje turi ir lietaus jutiklius, taip pat šildomą vairą, šildomas sėdynes bei dviejų zonų automatinę klimato kontrolės sistemą.

Porsche 718 Style Edition

„Porsche“ centras Vilnius informuoja, kad abu modelius galima įsigyti jau dabar. „Porsche 718 Boxster Style Edition“ kaina prasideda nuo 70 500 eurų, o „Porsche 718 Cayman Style Edition“ – nuo 68 500 eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją