„Volvo FH“ yra vienas sėkmingiausių visų laikų modelių transporto sektoriuje, kurio parduota beveik 1,4 milijono sunkvežimių maždaug 80 rinkų visame pasaulyje. 1993 m. pristatytas naujas „Volvo FH“, pasižymintis puikiomis važiavimo savybėmis ir degalų naudojimo efektyvumu, greitai tapo visiškai nauju sunkvežimių vairavimo standartu. Praėjus 30 metų, „Volvo FH“ išlieka tikra ikona.

„Volvo FH“ puikiai atspindi į klientą orientuotą mąstyseną ir sunkvežimį, kuris jau 30 metų plečia ribas. Visose svarbiose srityse, tokiose kaip komfortas, degalų naudojimo efektyvumas, saugumas ir našumas, mes niekada nenustojome tobulėti. Labai didžiuojuosi, kad šiandien mūsų klientai gali užsisakyti elektra, dujomis ir dyzelinu varomą „Volvo FH“ modelį“, – sako „Volvo Trucks“ prezidentas Roger Alm.

Novatoriškas naujovių lyderis nuo pat pradžių

„Volvo FH“ buvo ir išlieka inovacijų lyderis. Jis buvo komplektuojamas su visiškai nauja važiuokle, panaudojant dizainą, kuris palengvino lanksčius sprendimus įvairioms transporto reikmėms. Novatoriški jėgos agregatai su visiškai nauju 12 litrų varikliu (16 l „Volvo FH16“) ir visiškai nauja kabina pasižymėjo išskirtine aerodinamika ir komfortu vairuotojui.

Bėgant metams naujovės buvo diegiamos ir toliau, atspirties tašku visada laikant „Volvo“ vertybes – saugumą, kokybę ir rūpinimąsi aplinka. Tarp svarbiausių pastarųjų trijų dešimtmečių inovacijų yra vairuotojo saugos oro pagalvė, automatizuota „I-Shift“ pavarų dėžė bei „Volvo“ dinaminio vairavimo sistema, užtikrinanti lengvą vairavimą ir puikų manevringumą.

Išorės dizainas pasižymi unikaliais galinio vaizdo veidrodžiais su siaurais rėmais, kurie suteikia geresnį tiesioginį matymą, bei charakteringi V formos priekiniai žibintai, užtikrinantys geresnį matomumą ir patogumą, yra du pavyzdžiai, kaip „Volvo“ apjungia į vairuotoją orientuotas technologijas ir dizainą.

„Pirmosios kartos „Volvo FH“ pakeitė žaidimo taisykles ir transformavo modernaus sunkvežimio koncepciją. Nuo tada mes nustatome naujus sunkvežimių standartus ir pristatėme dar penkias šio sunkvežimio kartas. Mūsų sėkmės formulė buvo panaudoti pačias naujausias technologijas taip, kad jos visada būtų naudingos mūsų klientams ir vairuotojams. Didžiuojuosi, kad „Volvo FH“ yra vienintelis sunkvežimis, tris kartus išrinktas „Tarptautiniu metų sunkvežimiu“. Tai mūsų sėkmingo nuolatinio tobulėjimo įrodymas,“ – teigia Ylva Dalerstedt, „Volvo Trucks“ tolimųjų reisų segmento vadovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją