Šiais metais „Renault“ atstovai kiekvieną mėnesį stabiliai parduoda po 2-3 „Clio III“ automobilius, rugpjūtį nupirkti trys šio modelio automobiliai.

Tarp „Renault“ lengvųjų komercinių automobilių šiais metais perkamiausias yra naujasis „Renault Master“. Šiemet parduota 10 šio modelio vienetų, iš kurių 5 buvo parduoti liepos mėnesį.

„Dacia“ gamoje pagal pardavimus šiemet pirmauja „Logan“ (34 vnt.). Šios markės atstovai rugpjūtį pardavė automobilius, o tai yra šiek tiek daugiau už šių metų visų mėnesių vidurkį (7,4 vnt). Lietuvoje šiais metais parduoti 25 „Sandero“ ir 34 „Logan“ automobiliai.

„Renault grupė“ per 8 šių metų mėnesius mūsų šalyje pardavė 557 automobilius (497 vnt. „Renault“ ir 60 vnt. „Dacia“). Lapkritį „Renault grupė“ Lietuvos rinkai pristatys visureigį „Dacia Duster“. Kompanijos atstovai tikisi, kad jis taps populiariu modeliu šalies naujų automobilių rinkoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją