Paaiškėjo, kad bus siūlomi keturi naujojo „Nissan Navara“ komplektacijos lygiai: „Visia“, „Acenta“, „N-Connecta“ ir „Tekna“.

Visose versijose montuojamos septynios oro saugos pagalvės, elektroninis diferencialo blokatorius, vilkimo kablys, elektra valdomi langai ir elektroninė visų varančiųjų ratų sistemos (pagalbinės važiavimo nuokalne ir įkalne sistemos, riboto slydimo diferencialas (eLSD), galinio diferencialo blokatorius ir kt.) valdymo įranga.

Priklausomai nuo pasirinktos modifikacijos ir įrangos lygio, „Nissan Navara“ kainos apatinė riba prasidės nuo 22479 eurų be PVM („King Cab“ modelis su „Visia“ įranga, 2,3 l dCi 160 AG varikliu ir mechanine transmisija) iki 29256 eurų be PVM („Double Cab“ modelio su aukščiausio lygio įranga „Tekna“, 2,3 l dCi 190 AG varikliu ir mechanine transmisija kaina).

„Navara“ savininkams tiek asmeniškai, tiek jų verslui suteikiama penkerių metų arba 160000 km automobilio garantija, kaip skelbia „Nissan“, yra geriausia siūloma gamintojo garantija rinkoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)