Papildomus 5000 JAV dolerių teks sumokėti norintiems užsisakyti atvirą kabrioletą. Palyginti su ankstesne „Chevrolet Corvette C6“ versija, septintosios kartos modelis pabrango tik 1400 JAV dolerių.

Į naująjį „Corvette Stingray“ montuojamas tiesioginio įpurškimo 6,2 l V8 450 AG motoras, kuris komplektuojamas su 7 pavarų mechanine arba 6 pavarų automatine greičių dėže. Automobilis turi lengvą aliumininį kėbulo karkasą, o kupė versija – ir anglies pluošto stogą.

Automobilį galima užsisakyti su daug papildomos įrangos, iš kurių bene svarbiausia – 2800 JAV dolerių kainuojantis „Z51 Performance“ paketas. Šios komplektacijos mašina turi 19 colių dydžio priekinius ir 20 colių galinius ratus, elektronika valdomą ribotos trinties diferencialą su aušinimo sistema, sportiškiau suderintą važiuoklę. Pasak gamintojo, toks modelis iki 96 km/val. gali įsibėgėti mažiau nei per 4 sekundes.

Prekyba naujuoju „Chevrolet Corvette Stingray“ bus pradėta šios vasaros pabaigoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)