Dabartinės „Zafiros“ versija yra 4,47 m ilgio, o erdvesnė „Tourer“ bus 4,66 m ilgio.

Nuo pristatymo 2005 m., populiarioji antros kartos „Zafira“ buvo parduota daugiau nei 1 mln. vienetų. „Opel“ žada, kad dabartinis vienatūris bus siūlomas su platesne standartine įranga bei už patrauklesnę bazinę kainą (71 133 Lt).

Gamintojų teigimu, dabartinės „Opel Zafiros“ versija orientuojasi į taupius klientus, kurie vertina funkcionalumą. Klientai už prieinamą kainą galės naudotis gausia įranga bei daug privalumų rasti daugiafunkciniame septynvietyje automobilyje.

Visiškai nauja „Zafira Tourer“ skirta šiuolaikinei ir aktyvų gyvenimą būdą propaguojančiai šeimai. Antros kartos „Opel Eye“ priekinė kamera tampa pagrindu visoms čia įdiegtoms protingoms asistavimo sistemoms, kaip pavyzdžiui, greičio kontrolės įrenginys (adaptyvus greičio matuoklis) su stabdymo funkcija neišvengiamo susidūrimo atveju.

„Opel“ siūlo „Zafira“ su vienu iš penkių skirtingų variklių, kurių galia siekia nuo 110 AG iki 150 AG. Galima rinktis du benzininius variantus „1,6 ecoFLEX“ (115 AG) ir 1,8 (140 AG), du turbodyzelinius „1,7 CDTI ecoFLEX“ su 110 AG ir 125 AG, taip pat „1,6 CNG turbo ecoFLEX“ (150 AG) variklį, kuris varomas ir dujomis.

„Zafira“ ir naujasis „Zafira Tourer“ bus gaminami „Opel“ gamykloje Bochume (Vokietija).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją