Modeliai bus siūlomi dviejų komplektacijų – „Sport“ ir „Speed“. „Sport“ turi ypatingą aerodinaminės apdailos paketą, o „Speed“ versijoje greičio ribotuvas suveikia tik ties 280 km/h. Įspūdžiai garantuoti!

Automobilyje sumontuotas V8 5.0 l ir 510 AG variklis. Tačiau įprastą „Jaguar“ mašinų prabangą teks pamiršti. Vietoje ištaigingų ir šildomų odinių sėdynių čia sumontuotos keturios atskiros sportinės sėdynės su 4 taškų saugos diržais. Avarijos atveju keleivius-ekstremalus turėtų apsaugoti apsauginiai lankai.

Pasak gamintojų šioje trasoje jie dažnai demonstruoja „Jaguar“ modelių XF, XJ ir XK galimybės. O daugiausiai atsiliepimų sulaukia XJ modelis. Niekas nesitiki, kad ilgas ir prabangus sedanas gali taip vikriai skrieti kažkada buvusia „Formulės 1“ trasa.

Kol kas taksį įkainiai, kuriuos pilotuos patyrę profesionalai, neatskleisti. Tačiau žinant, kad Šiaurinės kilpos ilgis yra daugiau kaip 20 km, kelionė greituoju taksi automobiliu nebus pigi.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)