Kompanija ilgai kūrė „Qashqai“ ir „Juke“, kol šie pasiekė produkcijos liniją, tačiau šie modeliai visiškai pasiteisino. Dabar „Nissan“ ieško naujų nišų SUV automobilių rinkoje.

„Ieškome, ką dar galėtume sugalvoti. Turime daug potencialių variantų“, - leidiniui „Autocar“ sakė Ph. Kleinas. Jo teigimu, krosoverių kūrimas tapo sėkmės proveržiu dėl to, kad gamintojams pavyko išspręsti tokius klientų poreikius, kurie iš pradžių atrodė tarpusavyje nesuderinami: norą sėdėti aukščiau, saugumą, ekonomiškumą ir vairavimo dinamiką.

„Todėl turime ieškoti toliau, - sakė Ph. Kleinas, pridūręs, kad jam įdomi atrodo mažesnio „Juke“ variacija. Ne visada klausimas išlaidose, kartais – kaip tik vertėje. Esame tvaraus verslo įmonė, tad turime įtikti klientams ilgame periode“.

Specialisto teigimu, „Nissan-Renault“ aljanso krosoverių kūrimo platforma CMF yra labai lanksti ir leidžia jos pagrindu kurti daug automobilių efektingai išnaudojant kaštus, todėl „Nissan“, galvodama apie naujus produktus, visų pirma žiūri į miesto visureigių segmentą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)