Vilniaus ir aplinkinių rajonų gyventojams policija išplatino pranešimą, kad dėl gaisro likvidavimo darbų, rekomenduojama nevykti Gariūnų turgavietės link, kadangi Gariūnų g. uždaryta, o Oslo g. - dalinai. Prašoma pasirinkti alternatyvų važiavimo maršrutą aplinkeliu Savanorių pr.

Primename, kad pranešimas apie gaisrą Gariūnų g. esančioje bendrovės „Ekoservice“ teritorijoje šeštadienį gautas apie 10 val. 22 min. Apie 12 val. eismas Gariūnų gatve uždarytas abejomis kryptimis.

Vakar vėlai vakare paskelbta lokalizacija, sustabdytas ugnies plitimas, bet dar ir dabar kai kur yra atviros ugnies židiniai.

Šeštadienio vakarą Vilniaus Priešgaisrinės gelbėjimo valdybos viršininkas Vidas Kerševičius pranešė, kad gaisrą pavyko suvaldyti, žmonės didelė grėsmė dėl oro užterštumo negresia.

„Pavyko šiai minutei gaisrą suvaldyti. Pasitelkiant techniką, aikštelėje jau vyksta perkrovos ir gesinimo darbai. Viename gale dar likę maždaug 8 metrų aukščio šiukšlių krūva, kuri gesinama (...)“, – spaudos konferencijoje šeštadienio vakarą komentavo PGV viršininkas V. Kerševičius.

Atnaujinta 13.45 val. Eismas per Gariūnus Vilniaus link jau galimas, bet važiuoti iš Vilniaus dar draudžiama, nes tame ruože stovi daug ugniagesių mašinų.

Atnaujinta 15.00 val. Eismas per Gariūnus leidžiamas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją