Jei jums šis modelis atrodo kažkur matytas – nieko nuostabaus. Tai pakeistos išvaizdos seniai pažįstamas nebrangus „Dacia Duster“. „Nissan“ neapsiribojo vien tik kitokiais logotipais, todėl automobilio kėbulo linijos primena kitų gamintojo SUV modelių – „Pathfinder“ ir „X-Trail“ išvaizdą. Naujajame „Terrano“ sumontuoti kitokie bamperiai, žibintai, priekinės grotelės. Tiesa, salone skirtumų mažiau.

Į „Nissan Terrano“ bus montuojami tokie patys, kaip ir į „Dacia Duster“ varikliai. Tai benzininis 1,6 l/105 AG motoras ir du skirtingų galių – 90 ir 110 AG 1,5 dCi varikliai. Automobilis galės būti varomas vien tik priekiniais arba visais galiniais ratais.

Prekyba naujuoju „Nissan Terrano“ bus pradėta šių metų rudenį, tačiau jis turėtų pasiekti tik besivystančių šalių rinkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)