Dar 1982 metais pirmasis „Golf GTD“ su savo sportiškai sureguliuotu turbodyzeliniu varikliu ir „Golf GTI“ stiliumi padarė revoliuciją kompaktiškų dyzelinių automobilių segmente. Šiemet įkandin pirmtako pasekė galingiausias visų laikų GTD, kuris sukurtas septintosios kartos „Volkswagen Golf“ pagrindu.

Su 184 AG jėgos agregatu naujasis „Golf GTD“ gali būti rekomenduojamas kaip ir dinamiškas, ir taupus ilgų kelionių automobilis. Su 6 laipsnių mechanine pavarų dėže 230 km/val. greitį pasiekiantis „Volkswagen“ naudoja 4,2 litro 100 km. Šios degalų sąnaudos atitinka 109 g/km CO2 emisijas. Su pasirenkama 6 laipsnių DSG degalų sąnaudos yra 4,7 l/100 km (dviduris – 119 g/km CO2; keturduris – 122 g/km CO2). Maksimalus 380 Nm sukimo momentas pasiekiamas jau nuo 1 750 aps./min.

Vizualiniai „Golf GTD“ skirtumai – tamsinti LED galiniai žibintai su LED registracijos numerio apšvietimu ir chromuotais dvigubais išmetimo vamzdžiais. 17 colių GTD ratlankiai su 225/45 padangomis, šoninių slenksčių apdaila, difuzorius, sportinė pakaba ir didelis galinis oro aptakas išbaigia dinamišką automobilio išvaizdą.

„Golf GTD“ siūlomas „Tornado Red“, „Black“ arba „Pure White“ kėbulo spalvos.

Automobilis Vokietijoje kainuos nuo 29 350 eurų (101,3 tūkst. Lt).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)