Neoficialią informaciją apie didesnių muitų atidėjimą vėlesniam laikotarpiui gavo mūsų šalies pareigūnai. „Muitų sąjungos įsigaliojimas, pastaraisiais duomenimis, vėl nukeltas, dabar – iki 2012 metų sausio 1 dienos”, – teigė Ūkio ministerijai priklausančios viešosios įstaigos „Eksportuojanti Lietuva” analitikai.

Automobilių turgavietes valdantys verslininkai neabejoja, kad klientai iš Rytų suks į Lietuvą ir rudenį, o naujos bangos tikimasi tuomet, kai oficialiai bus paskelbta apie muitų nukėlimą.

„Baltarusija jau baigia užsikimšti mašinomis, nes šios šalies piliečiai pirko viską iš eilės. Tų automobilių dabar jie turi atsikratyti. Tačiau kazachams tai – puiki naujiena: jiems trūko vagonų vežti automobilius, o dabar galės atsigriebti”, – svarstė Kauno automobilių turgų valdančios bendrovės „Varanas” vadovas Valentinas Naujanis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją