„Burmester” rasite „Bugatti Veyron”, „Porsche Panamera” ir „Cayene”. „Mark Levinson” draugauja su „Lexus”, „Harman Kardon” rasite „Mercedes-Benz” modeliuose. JBL įgarsino naujausią „Ferrari 458 Italia Spider”, „Bowers & Wilkins” groja „Jaguar”, „Bang & Olufsen” bendradarbiauja su „Aston Martin”, „Audi”, AMG, „Mercedes-Benz” nuo šiol – ir su BMW.

Šiems gamintojams nieko nereiškia prie stiprintuvo pridėti kad ir 50 000 Lt etiketę. 20 tūkstančių litų – tiek gali kainuoti vien „Bang & Olufsen” garso aparatūra „Mercedes-Benz” automobiliui.

„Pamenu, seniau dauguma prabangių automobilių pirkėjų iškart išimdavo esančią garso aparatūrą ir specialistai jiems įdiegdavo aukšto lygio aparatūrą. Vadinasi, žmonėms tai svarbu. Nepamenu, kad dabar kas nors būtų norėjęs išmontuoti „Mark Levinson” aparatūrą. Vadinasi, arba nebėra tokio didelio poreikio, arba žmones tenkina garso kokybė” ”, – teigė bendrovės „Mototoja”, prekiaujančios „Lexus” ir „Toyota” automobiliais, pardavimo vadovas Gintaras Sudaras.

„Kokybišką garso aparatūrą pasirenka du trečdaliai prabangių automobilių pirkėjų. Tai – neatsiejama prestižinio automobilio dalis. Nekyla abejonių, kad daugelis šių automobilių pirkėjų namuose turi aukščiausios klasės garso aparatūrą, tad ne prastesniu garsu jie nori mėgautis ir keliaudami”, – tvirtino „Krasta Auto” regiono automobilių pardavimo ir rinkodaros vadovė Rasa Klimavičiūtė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)