Indijoje įsikūrusi „Tata Motors“ „su dideliu liūdesiu pranešė apie pirmalaikę ir tragišką K. Slymo mirtį“.

Jo mirties aplinkybės kol kas neskelbiamos, nors, neoficialiais pranešimais, jis žuvo iškritęs iš Tailando sostinės viešbučio 22-ojo aukšto.

Karlas Slymas
51-erių metų amžiaus britų kilmės vadovas buvo atsakingas už visas „Tata Motors“ operacijas, išskyrus „Jaguar Land Rover“ veiklą Didžiojoje Britanijoje.

K. Slymas yra dirbęs „Toyota“ bendrovėje Didžiojoje Britanijoje, vėliau – „General Motors“ korporacijoje Indijoje ir Kinijoje. „Tata Motors“, priklausančioje „Tata Group“ milžinei, vykdomojo direktoriaus pareigas jis ėjo nuo 2012 m. spalio.

„Tata Group“ pirmininkas Cyrusas Mistry apibūdino K. Slymą kaip „puikų kolegą, sumaniai vadovavusį įmonei laikotarpiu, kai visa Indijos automobilių pramonė susiduria su rimtais iššūkiais“.

„Šią liūdesio valandą esame mintimis su Karlo žmona ir šeima“, – sakė C. Mistry.

Po žinios atpigo akcijos

Po to, kai Tailando policija pranešė apie spėjamą K. Slymo savižudybę, Indijos automobilių gamintojos „Tata Motors“ akcijos pirmadienį atpigo daugiau nei 5 proc.

Policija šiuo metu tiria laišką, kurį, spėjama, paliko K. Slymas.

Iškart po žinios apie K. Slimo mirtį „Tata Motors“ akcijos atpigo 5,47 proc., nuo 365,80 iki 350,25 rupijos, praneša „The Press Trust“.

„Shangri-La“ viešbučio kambaryje, kuriame K. Slymas gyveno su žmona, neaptikta jokių grumtynių pėdsakų. Rastas atidarytas langas. Langelis buvo mažytis, todėl neįmanoma, kad jis būtų pro jį iškritęs netyčia“, – sakė vienas iš policijos tyrėjų „Reuters“ naujienų agentūrai.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)