Kaip išduoda pavadinimas, „Mercedes“ naujiena pagaminta ant jau pažįstamo GLC visureigio platformos. Automobilio ilgis – 4,73 metro, ratų bazė – 2,87 metro. O aukštis siekia 1,6 metro. Tokiu būdu mersedesas 59 milimetrais ilgesnis, 24 milimetrais žemesnis ir turi 60 milimetrų ilgesnį atstumą tarp ašių nei „BMW X4“.

Kol kas gamintoja šį modelį pasiūlys su trimis keturių cilindrų varikliais. „GLC Coupe 220 d“ ir „GLC Coupe 250 d“ versijos su 2,1 litro darbinio tūrio dyzeliniais motorais pasižymės atitinkamai 170 AG (400 Nm sukimo momentas) ir 204 AG (500 Nm) galia, o viena dviejų litrų benzininė modifikacija suteiks automobiliui 211 AG galios ir 350 Nm maksimalaus sukimo momento.

Prekyboje „Mercedes-Benz GLC Coupe“ pasirodys šių metų rudenį. O metų pabaigoje klientams vokiečiai pasiūlys daugiau ir galingesnių jėgainių, tarp kurių – ir hibridinę „350 e“ (320 AG) bei sportišką „AMG GLC 43 Coupe“ (367 AG) versijas. Šios modifikacijos visureigis iki šimto kilometrų per valandą greičio galės įsibėgėti greičiau nei per penkias sekundes.

Visi „GLC Coupe“ bus varomi keturiais ratais, o varikliai derinami su 9 laipsnių automatine pavarų dėže, išskyrus hibridinę versiją, kurioje bus montuojamas 7 laipsnių „automatas“.

Standartiškai visureigis bus komplektuojamas su spyruokline pakaba, o už papildomą mokestį bus galima pasirinkti amortizatorių reguliavimo galimybę arba pneumatiką.

Bazinėje įrangoje bus siūlomi 18 colių skersmens ratlankiai, elektrinis bagažinės dangtis, naujausia gamintojo multimedijos sistema, galinio vaizdo kamera, odinis salonas ir kita įranga.

Automobilio kaina prasidės nuo maždaug 48 tūkst. eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)