Antrosios kartos miesto visureigis „Mercedes-Benz GLK“ bus gaminamas ne tik įprastos penkių durelių versijos, bet ir turės tridurę modifikaciją. Šis modelis bus pakrikštytas GLC vardu ir rinkoje pasirodys 2016 m.

Naujasis SUV kupė bus gaminamas naudojant naują MRA platformą ir turės tiek galinius, tiek ir visus varančiuosius ratus. Geriausios komplektacijos bus siūlomas išskirtinai tik su visų ratų pavara „4Matic“.

Automobilis bus komplektuojamas su 2.0 ir 2.2 benzininiais arba dyzeliniais motorais. Taip pat bus pristatyta itin galinga GLC AMG versija. Šis modelis turės benzininį V8 variklį su dviem turbinomis, o jo galia sieks beveik 500 AG.

Naujojo „Mercedes-Benz GLC“ pagrindiniu konkurentu bus „Range Rover Evoque“ ir 2014 m. pasirodysiantis mažiausias „Porsche“ miesto visureigis „Macan“. Spėjama, kad GLC kainuos nuo 120 000 litų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)