Dabar M. Flewittas dar kalbesnis ir sutiko atskleisti daugiau informacijos, remdamasis bendrovės verslo plano naujovėmis. Pirmiausia jis pabrėžė, kad „Super Series“ ir „Sports Series“ automobiliai hibridiniais taps ne 2022 metais, kaip planuota seniau, o 2025 metais.

Remiantis pranešimais, skirtingiems modeliams bus taikomos skirtingos hibridinės galios sistemos. M. Flewittas nepatikslino, ar hibridinė galios sistema bus siejama ne tik su 3,8 V8 varikliu, bet ir su V6. Nepaisant to, jis sakė, kad sistema „sukurta taip, jog galėtų patenkinti daugiau skirtingų poreikių“. Ką tiksliai jis turi omenyje, taip ir lieka neaišku: ar tai platesnis vairavimo charakteristikų pasirinkimas kiekvienoje serijoje, ar ryškesnis serijų skirtumas, ar ir tas, ir tas. Šiuo metu automobilių gamintojas kuria specialias baterijas savo hibridinei galios sistemai.

2025 metai hibridizacijos projektui užbaigti pasirinkti neatsitiktinai – būtent iki to laiko laukiama 18 naujų modelių ir jų variacijų. Šiuo metu „McLaren“ gamina šešis automobilius, iš kurių penki priklauso „Sports Series“, o 720S – „Super Series“. Kad ir kokias naujoves siūlytų „McLaren“, gamintojas viliasi, kad jos pajėgs pardavimus iki 2025 metų padidinti iki 6 tūkst. vienetų.

M. Flewittas, kalbėdamas apie pagalbos vairuotojui sistemas, taip pat nepraleido progos žodį autonomija pakeisti sąvoka papildomos galimybės. „Autocar“ rašo, jog naujiems gaminiams bus reikalingos naujos papildomos funkcijos, „užtikrinančios saugumą, įstatymų laikymąsi ir emisijų ribojimą. M. Flewitto teigimu, naujų technologijų tikslas ne iš vairuotojo atimti vairą, o padėti jam geriau vairuoti. „Tik įsivaizduokite, jog turite virtualų pagalbininką, kuris žino, kaip pagerinti jūsų vairavimą?“, – tvirtina vykdantysis „McLanren Automotive“ vadovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)