Anot gamintojo, nuo pirmųjų „Santa Fe“ pasirodymo Europos rinkoje 2001 metais, „Hyundai Motor“ pardavė Europos pirkėjams per milijoną miesto visureigių, gerai įsitvirtindama augančioje Senojo žemyno SUV rinkoje.

Naujasis „Tucson“ bus labai svarbus „Hyundai“ verslui Europoje, kadangi 2014 metais C-SUV segmentas sudarė kiek daugiau nei penktadalį kompanijos pardavimų.

Miesto visureigio pirkėjai galės rinktis iš dviejų 1,6 litro darbinio tūrio benzininių variklių, kurių galia sieks 135 arba 176 AG, ir trijų dyzelinių agregatų: 1,7 litro 115 AG, 2,0 litro 136 AG bei 184 AG jo variacijos. Automobiliuose bus montuojama 7 laipsnių dvigubos sankabos automatinė pavarų dėžė (7DCT) arba 6 laipsnių mechaninė.

Tarp saugos priemonių yra trimis režimais (pėsčiųjų, miesto ir užmiesčio) veikianti autonominio avarinio stabdymo sistema, nukrypti nuo eismo juostos neleidžianti sistema, kuri aktyviai koreguoja vairo judėjimą, o įspėjimo apie paskui važiuojančius automobilius sistema radaro pagalba stebi zoną už automobilio 180 laipsnių kampu ir įspėja vairuotoją apie artėjančius automobilius.

Aklosios zonos stebėjimo sistema padeda stebėti eismą aplink automobilį, o greičio ribojimo informacijos funkcija stebi virš ir šalia kelio esančius kelio ženklus ir įspėja apie greičio apribojimus. Aktyvaus variklio dangčio sistema pakelia automobilio variklio dangtį, kad sumažintų smūgio stiprumą automobiliui priekiu susidūrus su pėsčiuoju arba dviratininku.

Naujasis „Hyundai Tucson“ bus gaminamas Čekijoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)