Tai atstovybės, kurios geriausiai atstovauja prekinį ženklą, įgyvendina kompanijos keliamus tikslus, yra aktyvios rinkodaroje, pasižymėjo serviso ir pardavimų srityse.

Sąrašo viršuje visada puikuojasi atstovybės vardas, kurios veiklos rodikliai yra patys geriausi visose minėtose kategorijose.

Pirmą kartą per aštuonerius „Nissan Nordic Europe“ kompanijos gyvavimo metus pagrindinis apdovanojimas ir geriausios atstovybės vardas atkeliavo į Baltijos regioną ir atiteko Lietuvoje veikiančiai „Nissan“ atstovybei – UAB „Fakto“ autocentrui.

„Tai yra puiki žinia. Aš neapsakomai džiaugiuosi, kad šis apdovanojimas atiteko Baltijos šalyse veikiančiai atstovybei“, – džiaugėsi „Nissan Nordic Europe“, Estijos regiono vadovas Margusas Mikkas. – Tai tik įrodo, kad Baltijos regione dirbanti „Nissan“ komanda atliko puikų darbą 2013 metais, o „Fakto“ autocentras sugebėjo įgyvendinti visus keliamus tikslus ir pasiekė aukščiausius rodiklius. Dabar liko paskutinis etapas – autocentras dalyvauja pasauliniuose geriausios atstovybės rinkimuose ir pretenduoja į apdovanojimą, kurį skiria Japonijoje įsikūrusi „Nissan“ kompanijos vadovybė“.

Savo džiaugsmo neslėpė ir „Fakto“ direktorius Donatas Rutkauskas: „Tai yra puikus ilgalaikio bendradarbiavimo įvertinimas. „Nissan“ kompanija yra puikus verslo partneris su kuriuo yra malonu dirbti. Džiaugiuosi, kad mano vadovaujamai įmonei ir joje dirbančiam personalui užteko energijos ir motyvacijos 2013 metais ir sulaukėme tokio aukšto įvertinimo“.

Nuo 2005 metų duris atvėrusi „Nissan“ atstovybė „Fakto“ autocentras ne kartą yra apdovanota geriausios „Nissan“ atstovybės Baltijos šalyse vardu, o joje dirbantys darbuotojai išrinkti geriausiais serviso ir pardavimų sričių kategorijose.

„Nissan Nordic Europe, OY“ yra „Nissan“ kompanijjos importo ir marketingo padalinys veikiantis Suomijoje, Švedijoje, Norvegijoje, Danijoje, Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)