Pavasarį Kinijoje pristatytas trijų durų „Mini“ modelis originalų pavadinimą gavo neatsitiktinai - Anglijos Pietuose esančiame Gudvudo mieste yra įsikūrusi „Roll-Royce“ dizaino studija.

Šis modelis yra išskirtinis tuo, jog jo visame pasaulyje bus pagaminti tik 1000 vnt., kurių kiekvienas bus pažymėtas individualiu numeriu. Šiuo „Mini“ modeliu ypatingai turėtų susidomėti netradicinį stilių ir aukščiausią kokybę vertinantys bei išsiskirti mėgstantys vairuotojai. Tikėtina kolekciniu tapsiančio automobilio išskirtinumą patvirtina ir speciali, kitokia nei įprasta, jo užsakymo procedūra.

„Mini“ „Insipred by Goodwood“ prestižinių mažų automobilių segmente ir iš kitų modelių išskiria išorės ir vidaus apdailoje naudojamos aukščiausios kokybės medžiagos, suteikiančios šiam automobiliui individualumo. „Inspired my Goodwood“ interjere vyrauja unikali „Rolls-Royce“ kreminė (Cornsilk) spalva, suderinta su riešutmedžio detalėmis. Elegancijos ir patogumo taip pat suteikia tokios pat spalvos odinės sėdynės. Tuo tarpu interjero dizainą išorėje atspindi elegantiška „Rolls-Royce” deimantinė juoda spalva (Diamond Black metallic).

„Mini“ „Inspired by Goodwood“ yra varomas keturių cilindrų 1,6 l 184 AG benzininio variklio su Twin Scroll turbokompresoriumi. Šis agregatas montuojamas Cooper S modelyje.

„Mini“ „Inspired by Goodwood” modelio, kurį jau galima užsisakyti ir Lietuvoje, gamybą planuojama pradėti nuo kitų metų kovo mėnesio. Jo kaina prasidės nuo 165 tūkst. litų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją