„Esame didžiausių „Lexus“ istorijoje dizaino pokyčių pusiaukelėje. Naujasis GS modelis jau pradėjo pokyčius, o šis kupė yra naujas permainų etapas. LF-LC koncepcijos dizaino akcentai atsikartos naujuose „Lexus“ modeliuose, kuriuos pamatysime per artimiausius 24 mėnesius“, – sakė „Lexus“ produktų ir marketingo planavimo padalinio vadovas Karlas Schlichtas.

LF-LC koncepciją, kuri perėmė LF-A superautomobilio bruožus, sukūrė „Lexus“ dizaino studija Kalifornijoje (JAV).

Gamintojai neatskleidė jokios informacijos apie koncepcijoje sumontuotą variklį, tik užsiminė, kad LF-LC variklis įtaisytas priekyje, automobilis varomas galiniais ratais ir turi hibridinę sistemą.

Manoma, kad pagal „Lexus LF-LC“ koncepciją sukurtas automobilis „Lexus“ modelių gamoje užims laisvą vietą, kuri atsirado 2010 m. nutraukus „Lexus SC“ gamybą.

„Lexus“ JAV padalinio atstovai atskleidė, kad šiemet bus pristatyti devyni nauji ar atnaujinti šios markės modeliai bei trys „F Sport“ versijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją