Hibridinę „Varsovia Concept“ pavarą sudarys benzininis variklis, kuris tik kraus akumuliatorius, ir elektrinė jėgainė. Daugiau detalių apie motorus kol kas neatskleidžiama.

Teigiama, jog sedanas šimto kilometrų per valandą greitį galės pasiekti per maždaug penkias sekundes, o maksimalus jo gretis sieks apie 200 km/val. Vienos baterijų įkrovos jam pakaks įveikti 350 km, o naudojant benzininį variklį-generatorių įveikiama distancija padidės iki 850 km.

Įdomiausios detalės – salono viduje, kuriame kompanijos inžinieriai taikys originalią koncepciją. Automobilio priekyje bus montuojama tik vairuotojo sėdynė, o erdvę dešinėje užims gultas gale sėdinčio keleivio kojoms.

Gale sėdintieji taip pat galės naudotis dviem 19 colių įstrižainės multimedijos komplekso ekranais ir palydoviniu internetu. Negana to, lenkai pažadėjo sukurti „revoliucinę informacinę-pramoginę multimedijos sistemą“.

Šį sedaną „Varsovia Motor Company“ žada oficialiai pristatyti vienoje iš artimiausių didžiųjų automobilių parodų. Artimiausia jų Europoje spalio mėnesį vyks Paryžiuje, o kita numatyta 2017 metų kovą Ženevoje. Serijinę sedano gamybos pradžią lenkai žada 2018-aisiais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)