Parnešime pažymima, kad nuo 6.30 iki 12 val. be kitų suplanuotų ir anksčiau skelbtų ribojimų, iš Vakarinio aplinkkelio pietų kryptimi važiuojančios transporto priemonės ties Oslo g. bus nukreipiamos tik link Gariūnų.

Važiuojant Oslo g. rytų kryptimi (nuo Gariūnų) transporto priemonės galės įvažiuoti tik į Vakarinį aplinkkelį arba į Erfurto gatvę. Eismas Lazdynų tiltu ir Oslo g. atkarpa tarp Lazdynų tilto ir Vakarinio aplinkkelio bus draudžiamas.

Taip pat eismas estakada virš Savanorių pr. žiedo bus draudžiamas. Visos transporto priemonės, atvažiuojančios Tūkstantmečio gatve nuo Naujininkų bus nukreipiamos į Savanorių pr. žiedą, kuriame bus galima išvažiuoti tik į Savanorių prospektą (tiek miesto, tiek Kauno kryptimi).

Eismas Geležinio Vilko gatvės atkarpoje tarp Savanorių žiedo ir Pedagoginio žiedo bus draudžiamas.T. Narbuto gatve įvažiavimas į Pedagoginio žiedą bus draudžiamas.Geležinio Vilko gatve pietų kryptimi (nuo Baltupių) transporto priemonės galės važiuoti tik į Žalgirio g. arba į Ukmergės g, nurodo savivaldybė.

Ukmergės gatvės atkarpoje tarp Ozo g. ir Geležinio Vilko g. eismas bus draudžiamas. Ukmergės gatvėje pietų kryptimi (iš Fabijoniškių) važiuojančios transporto priemonės bus nukreipiamos į Ozo gatvę, iš kur galės važiuoti tiek link Viršuliškių, tiek link Žirmūnų.

Kalvarijų gatvėje pietų kryptimi (iš Baltupių) važiuojančios transporto priemonės ties sankryža su Žalgirio gatve galės važiuoti tik į kairę (link Tuskulėnų g.) arba į dešinę (link Geležinio Vilko g.). Transporto priemonės, ribojimų metu važiuosiančios Kalvarijų g. atkarpa nuo Žalgirio g. link Konstitucijos pr., bus nukreipiamos į Lvivo gatvę.

Taip pat eismas bus draudžiamas Konstitucijos pr., Šeimyniškių g., T. Kosciuškos g. Žirmūnų žiede nebus galima pasirinkti išvažiavimo į Šeimyniškių g. Olandų žiede nebus galima pasirinkti išvažiavimo į T. Kosciuškos g.

Pažymėtina, kad ribojimų metu nuo 6.30 iki 12 val. viešasis transportas kursuos pagal suplanuotus tvarkaraščius, tačiau galimi vėlavimai. Tam tikru metu viešojo transporto eismas laikinai minėtose gatvėse ar jų atkarpose gali būti sustabdytas.

Ribojimų metu minėtose gatvėse ir jų atkarpose galės važiuoti specialiųjų tarnybų ir kitas transportas, turintis išduotus leidimus. Iš papildomų ribojimų zonos ar į ją pagal galimybes bus leidžiama važiuoti ir gyventojų bei aptarnaujančiam transportui.