Gamintojo atstovų teigimu, modernus centras atitinka visus naujausius „Škoda Auto“ reikalavimus. Jis įsikūrė beveik 1000 m2 ploto patalpose.

„Mūsų bendrovė įkurta 1994 m. rugsėjo mėnesį, - pasakoja UAB „Hokla“ direktorius Vytautas Kirklys. – Iš pradžių prekiavome tik automobilių padangomis, vėliau kilo mintis pardavinėti ir automobilius. 2001 m. gavome pasiūlymą prekiauti „Škoda“ automobiliais. Nedvejodami sutikome ir tai atnešė įmonei didžiausią sėkmę. Iš viso jau esame pardavę bemaž pusantro tūkstančio naujų „Škoda“ automobilių, esami vieni didžiausių automobilių verslo atstovų Klaipėdos regione“.

„Iki šiol dirbome gana kukliose, veiklos pradžioje statytose patalpose, todėl jau senokai brendo mintis plėstis ir atsinaujinti, - sako V. Kirklys. - Džiaugiuosi, kad naujajame, dvigubai padidėjusiame 440 m2 salone galėsime eksponuoti gerokai daugiau ir įvairesnių automobilių.“

Renovuoto „Škoda“ salono Klaipėdoje atidarymas sutampa su naujų šios markės modelių pasirodymu rinkoje. Kovo pradžioje visi „Škoda“ atstovai pradėjo prekiauti nauju „Rapid“ modeliu, o šiomis dienomis prekybos salonuose pasirodė ir itin laukta naujiena – trečiosios kartos „Octavia“.
Naujas Škoda salonas Klaipėdoje
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)