Tai – maksimalus įvertinimas šiame išbandyme.

Šis rezultatas pastūmėjo „Kia Sportage“ į „Auto Bild“ rengiamų 100 tūkst. km ilgalaikių testų lyderio poziciją tarp kitų 33 iki šiol žurnalo išbandytų automobilių. Europoje (kaip ir „Sportage“) pagamintas „Kia cee‘d“ taip pat neliko nepastebėtas. Jis įsitaisė „Auto Bild“ žurnalo geriausių modelių TOP10 sąraše.

„Sportage“ pranašumą taip pat patvirtino „Auto Motor und Sport“ žurnalo birželį surengtas 100 tūkst. kilometrų ištvermės testas, kurį „Kia“ visureigis taip pat įveikė be jokių nesklandumų. Tai pirmasis modelis žurnalo istorijoje, ištvermės teste nepademonstravęs nė vienos problemos.

Kompaktinis „Kia“ visureigis sulaukė gerų atsiliepimų ir didžiausiame Vokietijos „J.D. Power Dependability Study“ patikimumo tyrime. Įvertinus savininkų atsiliepimus paaiškėjo, kad šio modelio sutinkamų problemų procentas yra mažiausias iš visų apklausoje dalyvavusių modelių.

„Sportage“ pardavimai Vokietijoje – 50 proc. didesni

2015 metais Vokietijoje „Kia Sportage“ pasiekė naują pardavimų rekordą, o 2016 m. sausį pasirodžius ketvirtos kartos modeliui jo pardavimai dar labiau išaugo. Pirmąjį šių metų ketvirtį Vokietijoje buvo užregistruota 10317 „Kia Sportage“ modelių, t.y. 53,6 proc. daugiau, palyginus su tokiu pat periodu praėjusiais metais.

„Auto Bild“ teste dalyvavo dar trečios kartos „Kia Sportage“ modelis su 2,0 litrų CRDi dyzeliniu varikliu, išvystančiu 184 AG galią, bei automatine transmisija ir visų varančių ratų pavara. Nuo 2014 m. birželio „Auto Bild“ komanda bandė „Kia Sportage“ kasdienėse situacijose įvairiomis sąlygomis.

Patikimumo testas publikuotas naujausiame „Auto Bild“ žurnale (33/2016).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)