Priverstinai nuvežti automobiliai laikinai saugomi aikštelėje, esančioje adresu Minsko pl. 21. Trumpuoju numeriu 19988 teikiama informacija apie nuvežtų automobilių saugojimo vietą, atsiėmimo tvarką ir nuvežimo įkainius.

Priverstinio nuvežimo įkainis pasikeitė viešojo konkurso būdu atrinkus naują paslaugas teiksiančią įmonę, atitikusią keliamus reikalavimus ir pasiūliusią mažiausią nuvežimo kainą.

Primename, kad priverstinis nuvežimas yra priemonė, padedanti užtikrinti sklandų ir saugų eismą, gerinti mieste teikiamų komunalinių paslaugų kokybę, užtikrinti asmenų teises. Nuvežami ne visi pažeidžiant KET pastatyti automobiliai, o tik tie, kurie kelia grėsmę kitų eismo dalyvių saugumui (užstoja matomumą), pažeidžia kitų eismo dalyvių judėjimo galimybę (važiuoti dviračių taku, eiti šaligatviu), trukdo šiukšliavežėms privažiuoti prie atliekų konteinerių, apsunkina avarinių tarnybų darbą, pažeidžia neįgaliųjų asmenų teises ir panašiai.

Neradus savo automobiliu ir įtarus, kad jis galėjo būti priverstinai nuvežtas dėl padaryto KET pažeidimo, reikia skambinti Bendrojo pagalbos centro telefonu 112. Centro specialistai patikrins, ar automobilis iš tikrųjų buvo nuvežtas ir suteiks kitą reikalingą informaciją dėl tolimesnių veiksmų, norint automobilį atsiimti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją