„Šiuo metu sunkiasvorių sunkvežimių segmentas auga, todėl bendradarbiavimą su „Skuba“ vertiname kaip puikią galimybę sustiprinti „Iveco“ pozicijas Lietuvos komercinių automobilių ir sunkiasvorių sunkvežimių rinkoje“, - teigė Larsas Beckas, „Iveco” vykdomasis direktorius Šiaurės Europos ir Baltijos šalims.

Pasirašius sutartį su bendrove „Skuba“, „Iveco“ produkciją Lietuvoje atstovaus du oficialūs „Iveco“ partneriai. Iki šiol „Iveco“ sunkvežimiais ir autobusais prekiavo bei techninės jų priežiūros paslaugas teikė Vilniuje įsikūrusi bendrovė „Transmitto“.

„Sutartis su „Iveco“ mums leis ir toliau siūlyti klientams kokybiškus sprendimus. Bendradarbiavimas su šia tarptautine kompanija žymi naują mūsų bendrovės veiklos etapą. Jis bus siejamas su „Iveco“ komercinių automobilių, sunkiasvorių sunkvežimių bei jų dalių prekyba ir remonto paslaugomis“, – sakė bendrovės „Skuba“ finansų ir plėtros direktorius Kęstutis Valašimas.

„Iveco“ kompanijai atstovaujanti bendrovė „Skuba“ klientus aptarnaus Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Kaune. Vilniuje ir Klaipėdoje bus prekiaujama „Iveco“ komerciniais automobiliais ir sunkvežimiais bei teikiamos jų remonto ir techninės priežiūros paslaugos. „Iveco“ automobilių remontas bei priežiūra ir visos su tuo susijusios paslaugos bus teikiamos Šiauliuose, o Kaune „Skuba“ bendradarbiaus ir tieks paslaugas klientams su ilgamete partnere – V.Rimkaus įmone „Mobilis“.

Su „Iveco“ pasirašytos sutarties pagrindu bendrove „Skuba“ oficialiai atstovaus šią kompaniją ir Latvijoje. Savo atstovybės duris Lietuvos įmonė jau atvėrė Rygoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)