Sukurtas pagal naujos kartos „Hyundai i30“, „RN30“ buvo pagamintas kaip lenktyninis automobilis, projektuotas artimai bendradarbiaujant su „Hyundai Motorsport“ (HMSG), „Hyundai Motor“ Europos techniniu centru (HMETC) ir „Hyundai Motor“ techninių savybių gerinimo ir galingų transporto priemonių kūrimo padaliniu.

Įspūdingas modelis išsiskiria apgalvota aerodinamine konstrukcija ir specialiai pritaikytomis, itin pažangiomis technologijomis.

Akivaizdu, kad „RN30“ siluetas perimtas iš naujos kartos „Hyundai i30“, tačiau žemesnis ir platesnis, siekiant didesnio stabilumo važiuojant dideliu greičiu ir posūkiuose.

Galingasis „Hyundai N“ koncepcinis modelis „RN30“ švęs pasaulinę premjerą 2016 m. Paryžiaus automobilių parodoje kartu su naujos kartos „Hyundai i30“ ir naujuoju „i10“. Daugiau informacijos apie jį turėtų būti pateikta parodos metu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)