Tikimasi, kad kompaktiškas naujokas, konkuruosiantis su „Audi A3“, taps perkamiausiu „Infiniti“ modeliu Europoje. Naujasis automobilis bus kuriamas pagal kitos kartos „Mercedes-Benz“ A klasės modelio platformą. Neatmetama galimybė pagal šią platformą kurti ir mažą SUV visureigį.

Neįvardijamų šaltinių teigimu, pagal „Nissan Leaf“ kuriamo „Infiniti“ elektromobilio gamyba bus patvirtinta netolimoje ateityje.

„Infiniti“ inžinieriai ieško galimybių kaip būtų galima jų automobiliuose panaudoti „Mercedes-Benz“ keturių cilindrų benzininius ir dyzelinius variklius. Šiuo metu japonų kompanija pirkėjams siūlo mašinas su V8 ir V6 benzininiais agregatais bei neseniai pristatytu V6 dyzeliniu varikliu.

Galimybės bendradarbiauti su „Mercedes-Benz“ bendrove „Nissan“ grupei priklausančiai „Infiniti“ markei atsirado po to, kai balandžio pradžioje „Daimler AG“ koncernas su „Renault“ ir „Nissan“ sukūrė naują aljansą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją