„Matome didelį potencialą bekontakčių savitarnos plovyklų srityje – lietuviai mėgsta važinėti švariais automobiliais. Šiemet pradėjome ir kartu su franšizės gavėjais užbaigsime rekonstruoti „Plaunu pats“ prekinio ženklo bekontaktes savitarnos plovyklas – jos ne tik nusidažo „Švaros broliai“ spalvomis ir logotipais, bet tuo pačiu skiriame didelį dėmesį ir kokybiniam pokyčiui. Įrengiame mūsų aukštus kokybės, efektyvumo standartus atitinkančią plovimo įrangą, modernius siurblius. Be to, plovyklos veikia visą parą ir yra įsikūrusios patogiose lokacijose. Lygiagrečiai tinklą plečiame ir naujais objektais“, – sako Lina Žagarienė, UAB „Švaros broliai“ direktorė.

5 „Plaunu pats“ plovyklų rekonstrukcija jau baigta, o iki metų pabaigos bus atnaujinti dar 4 šio tinklo objektai. Iš viso per šiuos metus bus rekonstruotos 9 „Plaunu pats“ plovyklos Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Utenoje. Po rekonstrukcijos jos niekuo nesiskirs nuo kitų analogiškų „Švaros brolių“ vardu veikiančių bekontakčių savitarnos plovyklų.

Taip pat bekontakčių savitarnos plovyklų tinklas šiemet pasipildys ir naujomis lokacijomis. Viena jau pradėjo veikti šią savaitę Vilniuje, Savanorių prospekte 220A. Dar viena duris atvers vėliau rudenį Kaune.

Iš viso šiuo metu Lietuvoje „Švaros brolių“ vardu veikia 16 bekontakčių savitarnos plovyklų, o iki metų pabaigos šis skaičius išaugs iki 22.

Lietuvoje dar veikia 5 „Švaros brolių“ automobilių švaros centrai, to paties prekių ženklo patalpų valymo verslas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją