Audi e-tron“ – elektra varomas SUV. 4,9 m ilgio, 1,9 m pločio ir 1,6 m aukščio jis yra erdvus, visiems gyvenimo atvejams tinkantis elektromobilis, pasižymintis tradicinėmis šio ženklo gamintojo vertybėmis. „Audi e-tron“ atstumas tarp ašių siekia 2,9 m, todėl čia laisvai tilps penki keleiviai, o bagažui skirtas krovinių skyrius talpina iki 660 l, tad elektrinis SUV yra puikiai tinkamas tolimoms kelionėms.

Veidrodėlius bus galima rinktis

„Audi e-tron“ elektromobilio prietaisų skydelį tarsi scena juosia didelė arka su iškiliomis horizontaliomis linijomis, besitęsiančiomis nuo durelių iki durelių. Čia integruotas „Audi“ skaitmeninis prietaisų skydelio ekranas, taip pat sumontuoti papildomai pasirenkamos virtualių šoninių veidrodėlių sistemos ekranai.

Pirmą kartą pasaulyje serijiniame modelyje debiutuojantys virtualūs šoniniai veidrodėliai yra ne tik itin pažangi technologija, bet ir praktiškas sprendimas, užtikrinantis dar didesnį patogumą ir saugumą. Vaizdas iš išorėje esančių mažų kamerų rodomas didelės raiškos 7 colių įstrižainės ekranuose, o vairuotojas gali pasirinkti norimą rodymo kampą, atvaizdą padidinti ar sumažinti. MMI valdymo sistemoje galima nustatyti tris skirtingus rodymo būdus – greitkelyje, posūkiuose ir statant automobilį.

"Audi e-tron"

Du elektros varikliai

Du elektros varikliai užtikrina didelę, 300 kW ir 664 Nm sukimo momentą siekiančią, galią ir elektriniam SUV suteikia ypatingą dinamiką neteršiant aplinkos ir važiuojant praktiškai be garso. Maksimalus sukimo momentas, pasiekiamas vos prisilietus prie akceleratoriaus, leidžia iki 100 km/val. įsibėgėti per 5,7 sek. Maksimalus elektromobilio greitis yra elektronikos apribotas ties 200 km/val.

„Audi drive select“ sistemos pagalba vairuotojas gali pasirinkti vieną iš norimų „Audi e-tron“ važiavimo režimų, priklausomai nuo eismo sąlygų ir pageidavimų. Elektromobilio pakaba turi pneumatines spyruokles su kiekvienam ratui atskirai pritaikomu veikimo režimu, o prošvaisa gali būti keičiama iki 76 milimetrų siekiančiu diapazonu – blogame kelyje ją padidinat, o greitkelyje sumažinant tam, kad pagerinti aerodinamines savybes ir padidinti nuvažiuojamą atstumą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)