„Honda“ paskelbė, ko iš gamintojos galima tikėtis būsimoje Japonijos automobilių parodoje, dar žinomoje, kaip Tokijo automobilių paroda. Atstovai pristatė daugybę naujų elektromobilių, įskaitant ir naują sportinį automobilį, kuris, panašu, galėtų būti „Acura NSX“ įpėdinis.

Nuo 2021 m. buvo kalbama, kad „Honda“ ir jos prekės ženklas „Acura“ yra atviri visiškai naujo ir visiškai elektrinio NSX sportinio automobilio idėjai, o dabar, panašu, kad tai gali tapti realybe anksčiau nei buvo tikėtasi. Tokių įtarimų sukėlė „Honda“ platintos renginio programos medžiaga, kuri buvo papildyta paveikslėliu atspindinčiu, kokios gamintojo naujienos laukia parodoje. Įdomu tai, kad paveikslėlyje pavaizduotas ir sportinio automobilio modelis. Leidinys „Automotive News“ skelbia, kad tai gali būti ne tiesiogiai su NSX susijęs modelis, o „dvasinis“ NSX įpėdinis, kurio pavadinimas skirtųsi nuo gamintojo flagmano.

Taip pat intriguoja ir dar vienas kupė modelis pavaizduotas piešinėlyje, tačiau neįvardintas oficialiame gamintojo pranešime. Štai kaip įdomiai pranešime apibūdinamas potencialus sportinis automobilis: „Tai koncepcinis sportinis elektromobilis, kuris leis vairuotojui patirti gryną vairavimo malonumą net ir elektrifikavimo ir automatizuotų vairavimo technologijų populiarėjimo eroje. Šio modelio vairavimo džiaugsmas ir išskirtinis individualumas leis žmonėms peržengti kasdienybės ribas.“

Kol kas tai viskas, kas yra žinoma apie planuojamus pristatyti automobilius, tačiau galima daryti prielaidą, kad NSX EV galėtų prilygti tokiems modeliams kaip „Tesla Model S“, „Tesla Roadster“ (jei jis kada nors bus išleistas), būsimam „Corvette E-Ray“ hibridui ir galimai būsimai visiškai elektrinei „Corvette“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją