„Golf GTI“ kabrioletas. Nors šis modelis debiutavo šių metų Ženevos autosalone, būtent per GTI sąskrydį jis pristatytas platesnei visuomenės daliai. Tai yra „senas geras“ „Golf GTI“, tačiau pirmą kartą atviru kabrioleto kėbulu. Po variklio gaubtu gaudžia greitų „Volkswagen“ automobilių mėgėjams jau pažįstamas 2,0 litro darbinio tūrio 155 kW/210 AG pajėgumo variklis, bet vėlgi – pirmą kartą jis montuojamas į kabrioletą. Šį automobilį pirkėjai gali rinktis su viena iš dviejų galimų transmisijų: su šešių laipsnių mechanine pavarų dėže arba su automatizuota DSG transmisija.

Dar viena „Golf GTI“ kabrioleto naujovė – XDS tipo priekinės ašies elektronika valdomas diferencialas. Jis užtikrina puikų ratų sukibimą su kelio danga, padidintą dinamiškumą ir garantuoja didžiulį stabilumą. Visą šį privalumų komplektą vainikuoja 17 colių lengvo lydinio ratlankiai „Denver“ (papildomai galima užsakyti 18 colių lengvo lydinio „Denver“ ratlankius ) ir naujoviškas difuzorius su chromo spalvos išmetimo vamzdžiais.

„Polo WRC Street“. Šio koncepcinio automobilio moto: iš lenktynių trasos – į gatvę. Prie Wörthersee ežero „Volkswagen“ pristatė sportišką mažos serijos automobilį, kurio gamyba bus pradėta 2013 metų pabaigoje. Šis modelis žvilgsnį traukia unikaliu dizainu, įspūdingu galiniu aerodinaminiu sparnu, sportine pakaba ir „R-WRC“ emblemomis. Galingas 162 kW/220 AG 2.0 litrų darbinio tūrio TSI variklis garantuoja lenktyniniam automobiliui pavydėtiną galią.

„Polo R-WRC“. Tai neseniai „Volkswagen Motorsport“ gamybos padalinio sukurtas „Polo R-WRC“, - važiuojantis naujo automobilio, rengiamo raliui „FIA World Rally“, prototipas.

Planuojama nuo 2013 metų pradėti tiekti šį automobilį viso pasaulio lenktynių komandoms. Lenktyninio automobilio „širdis“ – maždaug 220 kW/300 AG galingumo 1.6 l TSI jėgos agregatas, užtikrinantis nuo 0 iki 100 km/val. pagreitėjimą per 4,1 sekundės.

„GTI Black Dynamic“. Juodas kaip naktis, su juodos ir raudonos spalvos puošybiniu deriniu ir žeminta sportine pakaba. Nuo praeitų metų spalio mėnesio atrinkti jauni žmonės – praktikantai kūrė savąją „Golf GTI“ viziją. Jie dalyvavo „Apprentice Golf GTI 2012” konkurse. Jų užduotis: sukurti konceptualų dizainą, parinkti optimalius variklius, sukomplektuoti kitas dalis ir pateikti savo sportinio automobilio interpretaciją. Šis „GTI Black Dynamic“ – vienas iš konkursinių darbų. Paprastas ir elegantiškas, bet su keletu ypač stilingų akcentų traukte traukia akį. O be to šiame automobilyje sumontuota 1800 vatų garso sistema.

„Golf GTI Baltasis konceptas“. Įspūdinga dizaino studija Golf GTI „Baltasis konceptas“ visų pirma išsiskiria iš kitų neįprastos spalvos „Oryx White Matt“ dažų danga. Automobilio salone vyrauja įdomiai suformuoti juodos ir raudonos spalvų kontrastai. Kontrastingomis raudonos spalvos siūlėmis apsiūtos ne tik „Nappa“ odos sportinės sėdynės, bet ir vairaratį aptraukiantis odos dangalas, o taip pat durelėse esančios alkūnių atramos ir rankinio stabdžio svirties rankena.

Durelių slenksčiai padengti matinės ir aliuminio spalvų korine faktūra, į kurią harmoningai įkomponuoti GTI logotipai. Visi šie spalviniai ir apdailos sprendimai formuoja unikalią dizaino studijos „Baltasis konceptas“ išvaizdą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)