Masyvus koncepcinis automobilis greičiausiai taps aukštesnės klasės (CX-7 arba CX-9) miesto visureigio pagrindu.

Griežtos automobilio akys-žibintai, sportiškos kėbulo linijos ir 21 colio ratų laikomas įspūdingas platus kūnas atrodytų beveik grėsmingai, jei ne „Mazda“ būdinga elegancija - taip savo kūrinį pristato gamintojai.

Dizaino formos automobiliui leidžia pasiekti išskirtinę aerodinamiką ir stabilumą važiuojant dideliu greičiu. Tuo tarpu „Mazda SKYACTIV“ technologijų paketas automobilį papildo efektyvia, vairuotojui skirta jėgaine, tikslia stabdžių sistema bei užtikrinta važiuokle.

Frankfurto automobilių parodoje esančiame „Mazda“ stende taip pat puikuojasi naujos kartos „MX-5“ rodsteris su gausybe specialiai jam sukurtų priedų.

Vienas jų – futuristiškai atrodanti apšviesta stogo bagažinė, pasižyminti itin lengva anglies pluošto konstrukcija (šį priedą bus galima įsigyti kartu su puikiai derančiu „Moncabas“ lagaminu) bei išskirtiniai asimetrišką deimantą primenantys 17 colių lengvo lydinio ratlankiai.

Parodoje taip pat galima pamatyti ir visus kitus naujausius šio japonų gamintojo automobilių modelius, tarp kurių ir naujoji „Mazda CX-3“, savo pasirodymu Europoje šių metų birželį sudrebinusi mažųjų miesto visureigių segmentą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)