Gamintojų teigimu, „Ford Fiesta ST“ automobilyje įtaisyta dinamiška sportinė važiuoklė ir galingas variklis, kurio CO2 emisija yra mažesnė nei 140 g/km.

„Fiesta ST“ variklis – specialiai priderintas 1.6 l „EcoBoost“, kuris išvysto 180 AG, o maksimalus sukimo momentas yra 240 Nm. Automobilis 100 km/val. greitį pasiekia per mažiau nei 7 sek.

Specialiosios „Fiestos“

Frankfurto automobilių parodoje „Ford“ pristatė dar 2 naujas „Fiestos“ versijas. Stilinga dar sportiškesnė „Fiesta Sport“ patrauks lankytojų akį subtiliu ir labiau charakteringu interjero ir eksterjero dizainu. Gamintojai žada, kad „Fiesta“ su 1.6 litru „Duratec Ti-VCT“ benzininiu varikliu ne tik puikiai atrodys, bet ir bus gerai valdoma kelyje.

Dar vienas Frankfurto automobilių parodos debiutantas – „Fiesta RS WRC“. Tai yra „Ford“ iššūkis FIA pasaulio ralio čempionatui. Šis lenktyninis automobilis, „apsiginkluotas“ 300 AG, 1.6 litrų „EcoBoost“ varikliu – pirmoji „Ford“ sportinė mašina, kurioje įdiegta tiesioginio benzino įpurškimo technologija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją