Taip taip, net ir galingųjų „Ferrari“ superautomobilių gamintojas negali atsispirti hibridinių automobilių madai. Kompanijos vadovas Luca di Montezemola patvirtino gandus, kad dar šiemet italų superautomobilių gamintojas pristatys pirmąjį kompanijos istorijoje hibridinį modelį. Ir ne bet kokį, o ribotos serijos „Ferrari Enzo“.

Kaip skelbiama oficialiame „Ferrari“ pranešime, kompanijai šiuo metu sekasi išties puikiai. „Ferrari“ pirmąjį šių metų ketvirtį uždirbo 556 milijonus eurų ir susižėrė 42,1 milijoną eurų pelną. Pirmąjį šių metų ketvirtį italai pardavė net 1 733 vienetų „Ferrari 458 Italia“, „California“, FF ir „F12 Berlinetta“ modelių.

Tiesa, apie būsimą hibridinį modelį kompanijos finansinėje ataskaitoje užsimenama tik vienu sakiniu. Galima neabejoti, kad naujasis ribotos serijos „Enzo“ turės patobulintą į FF ir „F12 Berlinetta“ modelius montuojamą V12 730 AG variklį ir elektros motorą. Pirmos kartos „Ferrari Enzo“ turėjo anglies pluošto kėbulą, o išviso buvo surinkta 399 šių superautomobilių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)