„Auganti interneto skverbtis kaimo gyvenvietėse lėmė ir didėjantį elektroninių paslaugų naudojimą. Kaimo žmonės įvertino draudimo internetu privalumus, kuomet sutaupoma nemažai laiko, nes nereikia keliauti į artimesnį miestą įsigyti draudimo. Draudimas internetu tampa tokia pat įprasta paslauga kaip elektroninė bankininkystė. Nutolusių gyvenviečių žmonės noriai šių paslaugų mokosi“, - sakė „PZU Lietuva“ Naujų kanalų pardavimo kanalų skyriaus vadovas Rimtas Vaitkunskas.

Dažniausiai internetu draudžiamasi civilinę vairuotojų atsakomybę. Apie 70 proc. pasinaudojusiųjų elektroniniu draudimo būdu linkę taip draustis ir toliau – vairuotojai pratęsia savo draudimo sutartis internetu.

R. Vaitkunskas pabrėžė, kad tarp besidraudžiančiųjų internetu auga ne tik kaimo gyventojų dalis. Interneto draudimą vis labiau atranda ir moterys – jos sudaro apie trečdalį visų internetu besidraudžiančių „PZU Lietuva“ klientų. Vien per šiuo metus moterų skaičius ūgtelėjo apie 8 proc.

Draudimo bendrovė atkreipia dėmesį, kad didėjanti internetu besidraudžiančių moterų dalis netolimoje ateityje lems ir spartesnį draudimo internetu augimą, nes apklausos rodo, jog moterys linkusios pasirūpinti kur kas platesniu draudimu nei tik automobiliai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)