Kaip ir naujajame „Espace“, čia pirmą kartą suformuotas trijų dalių priekinis stiklas, suteikiantis panoraminį vaizdą ir padidintą apžvalgos lauką.

Gamintojas teigia, jog daugybė stilistinių sprendimų naujajam „Scenic“ suteikia dinamišką išvaizdą. Palyginti su pirmtaku, jo prošvaisa buvo padidinta, galinė iškyša sutrumpinta, o platesnis priekinis ir galinis tarpuvėžis sukuria tvirtesnio automobilio įspūdį.

Naujasis „Scenic“, kaip ir kiti atsinaujinę „Renault“ modeliai, pasižymi C formos priekiniais žibintais, kuriuose panaudota aukštesnės klasės modeliams būdinga šviesos diodų „LED Pure Vision“ technologija.

Ketvirtos kartos "Renault Scenic"

Naujasis „Scenic“ bus parodytas kovo 1-osios vidurdienį Ženevos automobilių parodoje esančiame „Renault“ stende. Automobilį pristatys „Groupe Renault“ vadovas Carlosas Ghosnas ir vyriausiasis viceprezidentas dizainui Laurensas van den Ackeris. Tuomet sužinosime daugiau informacijos apie šį vienatūrį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)