„Tokius automobilius kaip „Bentley“ ir „Porsche“ nuvaro daug rečiau. Dabar vagia „VAZ“ („Lada Priora“), „Ford Focus“, „Mazda3“ ir „Mazda6“, „Toyota Corolla“ ir „Toyota Avensis“ bei „Mitsubishi“ ir „Honda“, – pasakojo milicijos pareigūnas Andrejus Baranovas. Jis pabrėžė, kad taip pat dažnai vagiami „Toyota Land Cruiser 200“ automobiliai.

Maskvos baudžiamosios paieškos valdybos viršininko pavaduotojas Rifatas Kaberovas patikslino, kad Maskvoje dažniausiai vagiami „VAZ“ automobiliai, kadangi tokias transporto priemones lengviausia nuvaryti ir parduoti.

Pavyzdžiui, rasti pirkėją „Bentley“ sudėtingiau nei „Žiguli“, – sakė aukštas milicijos pareigūnas. Jo teigimu, ypač populiari tarp nuvarinėtojų – „Lada Priora“. Šių automobilių savininkus milicininkas ragina būti ypač atsargius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją