Tai yra antros kartos BMW X1, o jo oficialus debiutas numatytas šį rudenį Frankfurto automobilių parodoje. Jis sukurtas pagal naują universalią BMW platformą, pavadintą UKL. Jos pagrindu konstruojami ir 2-serijos „Active Tourer“ bei „Grand Tourer“ modeliai. Platformos pasikeitimai lėmė, kad priešingai nei pirmtakas, naujokas nebebus varomas galiniais ratais.

Naujasis X1 dabar atrodys gerokai agresyviau ir bus 135 kg lengvesnis. Jis bus 3,6 cm trumpesnis, bet 2,1 cm platesnis ir 5,3 cm aukštesnis. Keleiviams bus daugiau erdvės dėl 9 cm išaugusios važiuoklės bazės, o bagažinės talpa taip pat pastebimai išaugo – iki 505 litrų (+85 litrai).

Automobilis bus parduodamas nuo spalio mėnesio ir pirkėjams bus galima rinktis iš dviejų benzininių ir trijų dyzelinių variklių. Visi jie bus keturių cilindrų, o jų galia sieks nuo 150 iki 231 AG.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)