„Dizainas visiškai kitoks“, – tvirtina kompanijos vadovas Wolfgangas Schreiberis.

Kritikai teigė, kad EXP 9 F koncepcija, o ypač didelės variklio grotelės bei oro įsiurbimo angos, atrodė baisiai ir nederėjo prie elegancija pasižyminčios britų markės įvaizdžio.

Bentley EXP 9 F
„Daugybė klientų ir žiniasklaidos atstovų sakė, kad SUV yra gera idėja, bet ne visi buvo patenkinti matydami dizainą. Šis automobilis kur kas geriau atitiks klientų lūkesčius, nei tai buvo prieš porą metų“, – įsitikinęs W. Schreiberis.

„Bentley“ tvirtina, kad iš klientų jau gavo 2000 išankstinių užsakymų. Kompanija patvirtino, kad naujasis šios markės SUV klasės visureigis į kelius išriedės 2016 m. Tikimasi, kad kasmet bus parduota ne mažiau kaip 3000 šių automobilių.

Naujasis „Bentley“ visureigis bus kuriamas pagal vieną iš „Volkswagen“ koncerno platformų, turinčią kodinį pavadinimą PL37. Jos pagrindu bus gaminamas ir naujos kartos „Audi Q7“.

„Bentley“ pardavimų vadovas Kevinas Rose'as atskleidė, kad jų visureigis bus brangesnis už „Range Rover“.

„Pradinė kaina bus didesnė nei „Range Rover“. Mes norime išspręsti problemą tų klientų, kurie nori išleisti daugiau pinigų pirkdami SUV visureigį, bet kol kas to negali“, – sakė K. Rose'as.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)