W.Duerheimerio teigimu, prabangių visureigių paklausa itin auga pagrindinėse šios markės rinkose Kinijoje, Europoje ir JAV.

„Bentley“ atstovė Benita von Maltzahn teigė, kad kol kas „nėra jokių konkrečių planų dėl visureigio gamybos“.

Būsimas „Bentley“ visureigis konkuruotų su tokiais automobiliais kaip „Porsche Cayenne“ ir „Land Rover Range Rover“.

„Bentley“ yra žinomas kaip didelių, prabangių sedanų gamintojas, tačiau tradicinis prekės ženklų supratimas keičiasi, – sakė „Barclays Capital“ analitikas Michaelis Tyndallas ir pridūrė, kad „Bentley“ visureigio kaina gali prasidėti nuo 120 tūkst. eurų. – Vis dėlto atsiras tokių pirkėjų, kurie prabangiam visureigiui bus pasiryžę išleisti tiek pinigų“.

Skeptikų abejones dėl tokių „Bentley“ planų gali išsklaidyti „Porsche“ kompanijos pavyzdys. Ši markė geriausiai žinoma dėl sportiškų automobilių gamybos, tačiau šiuo metu apie pusę „Porsche“ pardavimų sudaro „Cayenne“ visureigis. 2013 m. šios markės gerbėjai sulauks antro SUV visureigio „Cajun“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją