Naujosios aplikacijos naudotojai programėlėje gali apsidrausti privalomuoju vairuotojų civilinės atsakomybės draudimu, gauti priminimus apie techninės apžiūros, vairuotojo pažymėjimo ar draudimo poliso galiojimo pabaigą, parkuoti automobilį Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje, įkrauti elektromobilį, išsikviesti pagalbą kelyje, parduoti savo transporto priemonę, rasti artimiausią autoservisą bei dar daugiau.

„Sukūrėme „carOne“ skubančiam šių dienų vairuotojui, kuris nori valdyti visus su savo automobiliu susijusius dalykus vienoje vietoje. Norime būti ne tik duomenų kompanija, kuri suteikia galimybę sužinoti transporto priemonės istoriją, bet ir toliau lydėti vartotoją jo kelionėje po automobilio įsigijimo“, – sako „carVertical“ vadovas Rokas Medonis.

Viena programėlė viskam: nuo parkavimo iki pagalbos kelyje

Pasak „carVertical“ inovacijų ir produktų vadovo Arnoldo Vasiliausko, tūkstančiai vairuotojų Lietuvoje praleidžia vairuotojo pažymėjimo, techninės apžiūros ar draudimo poliso galiojimo pabaigą ir neretai apie tai prisimena tik tada, kai gauną baudą.

„Rinkoje esama daug skirtingų programėlių, skirtų įvairioms automobilio priežiūros užduotims, tačiau pasigendama vienos patogios programėlės, kurioje vairuotojas rastų viską – nuo parkavimo, draudimo, elektromobilių įkrovimo stotelių, pagalbos kelyje iki automobilio pardavimo“, – sako A. Vasiliauskas.

Automobiliai

Į išmanųjį telefoną įsidiegus „carOne“ ir patvirtinus savo tapatybę, programėlė automatiškai prideda vartotojui priklausančius automobilius bei vairuotojo pažymėjimo ir techninės apžiūros galiojimo datą. Programėlėje taip pat galima rasti automobilio registracijos liudijimą, kas itin patogu fizinį dokumentą pamiršus namuose ar jį pametus.

„Šiuolaikiniai automobilių pirkėjai vertina skaidrumą, todėl turint visus automobilio dokumentus ir nuotraukas vienoje vietoje bus lengviau jį ateityje parduoti“, – „carVertical“ kuriamos programėlės išskirtinumus vardija A. Vasiliauskas.

Pirmiausiai siūlo išbandyti Lietuvos rinkai

28-iose rinkose veikianti įmonė „carVertical“, naująją „carOne“ programėlę kol kas siūlo tik Lietuvos vartotojams, bet jau rengia jos versiją kitai didelei Europos Sąjungos rinkai.

„Lietuva yra puiki rinka išbandyti naują produktą ir pasitikrinti, kiek jis yra reikalingas vairuotojams. Lietuvos vartotojas – išprusęs, „carVertical“ prekės ženklas čia puikiai žinomas, o visa valstybės skaitmeninė infrastruktūra yra labai pažangi“, – aiškina R. Medonis.

Rokas Medonis

Programėlės kūrėjai ateityje planuoja pasiūlyti vartotojams ir daugiau papildomų funkcijų: automobilio plovimo abonementą, degalų kainų palyginimą, galimybę susimokėti už degalus ir baudos bilietus bei įsigyti reikiamas automobilio dalis.

„Norime padėti vairuotojams ne tik įsigyti automobilį, bet ir jį eksploatuoti, o vėliau parduoti. Per šiuos metus vien „carOne“ rinkodarai planuojame išleisti ne mažiau 700 000 eurų, o bendros investicijos turėtų siekti apie milijoną eurų. Tikime tokio produkto reikalingumu, tačiau suprantame, kad jis gali kisti pagal vartotojų poreikius“, – sako R. Medonis.

Įdiegę savo telefone „carOne“ ir užregistravę savo automobilį, vartotojai dovanų gaus nemokamą „carVertical“ ataskaitą. Vartotojas gaus tiek nemokamų ataskaitų, kiek automobilių priregistruos savo paskyroje.

Android vartotojai „carOne“ programėlę gali atsisiųsti iš „Play Store“, o iOS – „App Store“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją